viernes, 1 de julio de 2011

A FER PUNTADES!


Nosaltres li diem fer puntades a cosir a mà fent uns punts iguals, ja sigui per unir teixits i fer una peça o per fer un brodat o dibuix en una peça ja feta.
Es una ocupació que ens relaxa i ens permet descansar a la vegada que pensem, i molt adient pel temps d'estiu. Us convidem a que ho experimenteu. Feu-lo sense cap pretensió, només pel plaer de treballar amb les mans i de estar una estona amb vosaltres mateixas ( i mateixos).
Ja estem acabant un curs que ha sigut intens i , sobretot, divertit.
El mes de juliol servirà per terminar encàrregs ( dos vestits de núvia i un de festa-fons-d'armari) i repassat tot el que hem fet. També plantejarem el proper curs, en el que hi hauran nous cursos i classes de costura i nous encàrregs engrescadors.

Us mantindrem informats de les novetats.

Recordeu que encara estem fent classes amb el sistema dels bonus d'hores i que queden places en alguns cursos intensius de juliol ( ho podeu consultar a la columna de la dreta).

També us recordem que aquest mes de juliol la botiga-taller estarà tancada els divendres a les tardes ( l'horari serà de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de dilluns a dijous de 17 a 20:30 hores).

Potser encara parlarem una estona aquest mes, si no : fins setembre i bon estiu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario